Energieopslag­systemen

Energy Business bied diverse oplossingen en systemen voor energieopslag. Tevens kijken wij ook naar andere mogelijkheden zoals het delen van energie of een Smart Energy Hub, het omzeilen van netcongestie.

Systemen van 10 kWh tot 1 MW en daarboven.

Onderstaand enkele voorbeelden van systemen, wij zijn niet gebonden aan een product of systeem.

Wij bieden systemen voor de particulieren en (kleine) MKB.

Aan de hand van de uitkomst van uw verbruik profiel matchen wij het best passende en betrouwbaar oplossing. Gemiddeld verbruikt een huishuiden van vier personen zo’n 10 kWh per dag. Tevens kan deze oplossing ook toegepast worden bij (kleine) MKB bedrijven.

Particuliere markt
Modulair uit te breiden

Voor Sport, MKB en Industrie 

Aan de hand van de uitkomst van het uitgewerkte profiel gaan wij voor u op zoek naar de meest passende en betrouwbare oplossing binnen ons netwerk. Voor Sport, MKB en Industrie is de reis naar een batterij meer maatwerk dan bij een particuliere casus. Wij zullen ervoor zorg dragen dat u goed geïnformeerd wordt naar wat de mogelijkheden zijn passend bij uw situatie.  

Inclusief software om deel te kunnen nemen en te profiteren van de dynamische marktprijzen. Vraag ons om meer informatie.

Gemeenten 

Bij overheid en gemeenten zijn collectieve acties, bedrijventerreinen, campagnes en wijkaanpakken vaak het vraagstuk. Hierbij passend zijn middelgrote tot particuliere systemen of zelfs een collectieve batterij een oplossing. Informatiemomenten over dit onderwerp geven wij graag.

Ons streven is onafhankelijk te opereren, iets wat bij gemeenten hoog in het vaandel staat. Wij kunnen hier op verschillenden manieren aan voldoen, we bespreken de mogelijkheden graag met u. 

Particulieren opslag

Kernwaarden

Duurzamer

Besparen

Onafhankelijk

Inzicht

Onze prijzen zijn exclusief advies, werkvoorbereiding en installatiekosten.

Een energieopslagsysteem staat niet op zichzelf, het staat of valt in combinatie met hernieuwbare opwek en diverse verbruik installaties. Vraag ons naar deze combinaties en mogelijkheden.  

Alle systemen beschikken over een overzichtelijk monitoringsysteem zodat u inzicht krijgt in uw situatie.

Uw gegevens blijven van en bij u zelf door middel van een gateway, uw eigen back-up systeem.